Nyomtatás

Épület energetikai fejlesztések

Írta: Adminisztrátor.

 

 

TOP-3.2.1-15-SB1-2016-00110 - Épületenergetikai fejlesztések Kék községben című projekt 36.428.776 Ft vissza nem térítendő támogatással 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. A forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

 

A pályázat fő kedvezményezettje Kék Község Önkormányzata két helyszínen valósította meg a beruházást. Az önkormányzati tulajdonban álló Mesekert Óvoda és polgármesteri hivatal épületén végezték el a fejlesztéseket.

A projekt célja az volt, hogy Kék község Önkormányzat óvoda és hivatali épületének hatékonyabb energiahasználatának, racionálisabb energiagazdálkodásának elősegítése. A 100%-ban önkormányzati tulajdonú épületek energiahatékonyságot célzó felújítása és fejlesztése révén a fosszilis energiahordozókból származó üvegházhatású gázok kibocsátása csökken. További cél a megújuló energiaforrások fokozottabb használatával a megújuló energiaforrások elérhetőbbé és megismerhetőbbé tétele, használatának ösztönzése, népszerűsítése.

A beruházás keretein belül megvalósult az épületek homlokzatának és a zárófödém hőszigetelése és felújítása, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű nyílászárók beépítésével. Továbbá az épületgépészet korszerűsítésére is sor kerülhetett.

 

 

Autóbusz menetrend

 

Vasúti menetrend

 

Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes Ladbrokes full information

TIOP

 

SzabolcsFoci.hu

 

Népszámlálás 2011

 

Downlaod Premium Themes